TV der bevæger dig

To og et halvt års fængsel for sex-misbrug af drenge

En 38-årig mand fra Fredericia er onsdag eftermiddag blevet idømt to og et halvt års fængsel for seksuelt misbrug af en række drenge.

En 38-årig mand fra Fredericia er onsdag eftermiddag ved Retten i Kolding blevet idømt to og et halvt års fængsel for seksuelt misbrug af en række drenge. Foto: TV SYD

Domsmandsretten idømte den 38-årige Kasper A. Petersen, tidligere Fredericia, to og et halvt års fængsel for gentagne tilfælde af misbrug af unge drenge.

Den 38-årige mand,  der nu har bopæl i en lille  midtjysk by, blev fundet skyldig for i alt otte forhold udover fængselstraffen skal han  betale 135.000 kroner i erstatning.

Han blev også på ubestemt tid frakendt retten til at opholde sig hos nogen, der har børn under 18 år eller selv lade børn under 18 år opholde sig hos ham eller via internettet eller lignende systemer at søge at kontakte børn under 18 år.

- Vi er tilfredse med dommen. Retten har fulgt alle anklagemyndighedens påstande med undtagelse af nogle få og mindre vigtige forhold, siger senioranklager Helle Iversen, Sydøstjyllands Politi  til TV SYD.

00:39

Senioranklager Helle Iversen, Sydøstjyllands Politi, er tilfreds med både dom og straf.

Luk video

Kasper A. Petersen blev fundet skyldig i to tilfælde af fuldbyrdet analt samleje med to forskellige mindreårige drenge og et forsøg på analt samleje med en tredje dreng.

Derudover er han fundet skyldig i flere tilfælde af anden kønslig omgang med og blufærdighedskrænkelse af mindreårige.

I alt fem drenge har ifølge dommen været ofre for den 38-åriges krænkelser. Den dømte skal betale erstatning til to af drengene på 50.000 kroner og 40.000 kroner til en tredje.

Den 38-årige erkendte under retssagen delvist et af forholdene, og efter domsafsigelsen udbad han sig betænkningstid. Han blev varetægtsfængslet straks efter dommen.