Overskud giver kæmpe fest

4300 medarbejdere kan se frem til fire timers underholdning og spisning i dag, når Danfoss inviterer til fest. En belønning til medarbejderne efter koncernen har vendt underskud til overskud.

1500 kilo pølser, 15.000 pølsebrød og 4300 balloner. Der skal store indkøb til for at kunne holde en kæmpe fest for over 4000 medarbejdere.

- Anledningen er, at Danfoss har vendt røde tal til overskud. Det skyldes en fantastisk indsats af alle medarbejdere, og det er det, direktionen vil anerkende med dette arrangement, fortæller Finn Märcher, Corporate Brand Manager i Danfoss A/S.

I dagens festlige anledning stopper produktionen på alle Danfoss? fabrikker og afdelinger rundt om i landet klokken 12, hvorefter busser vil transportere de forventningsfulde medarbejdere til Fredericia Messecenter, hvor festen bliver afholdt.

- Det er første gang i nyere tid, at vi samler alle danske afdelinger til én fælles fest. Så folk har været glædeligt overraskede, og alle glæder sig helt vildt, konstaterer Danfoss? Corporate Brand Manager.

Festen varer fire timer, hvor der vil være store danske navne som Infernal og Sanne Salomonsen til at underholde gæsterne.