Pakkecentraler bugner efter Black Friday

I fredags blev indkøbskurven fyldt op - også i netbutikkerne. Nu er pakkerne på vej ud til danskerne, og det giver travlhed på pakkecentralen i Taulov.

Bestil, bekræft og betal. Fredag var det klikfest i netbutikkerne i forbindelse med Black Friday. Det kommer de også til at mærke ude på pakkecentralerne. Blandt andet i Taulov.  I løbet af denne uge skal flere hundrede tusinder af pakker hentes, sorteres og omdeles. Post Nord forventer at slå rekord. 

- Vores prognoser viser, at vi i år skal ud med 15 procent flere pakker end sidste år. Det er flere pakker end nogensinde før, siger Jørgen Fischer, der er e-handelsrådgiver i Post Nord, i en pressemeddelelse.

Flere virksomheder har aftalt ekstra afhentninger med Post Nord, og budene hentede de første ordrer allerede fredag. Men de fleste virksomheder overleverer først deres pakker til Post Nord i dag og de kommende dage. 

- Det bliver en kæmpe opgave, som vi har forberedt os godt på, og vi har al materiel og mandskab på gaden til at levere danskernes pakker i den kommende uge, siger Jørgen Fischer.

- Mit bedste råd er, at man følger sine pakker i Post Nords app Tracking, og skal man på posthuset og hente sin pakke, kan man med fordel udnytte ydertidspunkterne i posthusenes åbningstider, siger han.