TV der bevæger dig

Pakkecentraler bugner efter Black Friday

I fredags blev indkøbskurven fyldt op - også i netbutikkerne. Nu er pakkerne på vej ud til danskerne, og det giver travlhed på pakkecentralen i Taulov.

Det strømmer ind med pakker på Taulov Pakkecenter. Foto: Frederikke Langer, TV SYD

Bestil, bekræft og betal. Fredag var det klikfest i netbutikkerne i forbindelse med Black Friday. Det kommer de også til at mærke ude på pakkecentralerne. Blandt andet i Taulov.  I løbet af denne uge skal flere hundrede tusinder af pakker hentes, sorteres og omdeles. Post Nord forventer at slå rekord. 

Læs også PostNord lover brevstemmer til tiden ved kommunalvalget

- Vores prognoser viser, at vi i år skal ud med 15 procent flere pakker end sidste år. Det er flere pakker end nogensinde før, siger Jørgen Fischer, der er e-handelsrådgiver i Post Nord, i en pressemeddelelse.

Læs også Postnord dropper transport af fødevarer - det rammer en lille baconproducent hårdt

Flere virksomheder har aftalt ekstra afhentninger med Post Nord, og budene hentede de første ordrer allerede fredag. Men de fleste virksomheder overleverer først deres pakker til Post Nord i dag og de kommende dage. 

- Det bliver en kæmpe opgave, som vi har forberedt os godt på, og vi har al materiel og mandskab på gaden til at levere danskernes pakker i den kommende uge, siger Jørgen Fischer.

- Mit bedste råd er, at man følger sine pakker i Post Nords app Tracking, og skal man på posthuset og hente sin pakke, kan man med fordel udnytte ydertidspunkterne i posthusenes åbningstider, siger han.