Politi: En fordel, at Petrine er fysisk stærk

Petrine Rosenlund Stryhn fra Fredericia er fortsat forsvundet. Men hun er fysisk stærk og bør kunne klare sig derude, mener politi og klassekammerater.

Den 19-årige gymnasieelev Petrine Rosenlund Stryhn er stadig ikke fundet. Eftersøgningen har ellers været i gang hele dagen. Sydøstjyllands Politi har fået mange henvendelser fra befolkningen, der har sendt dem både til Fredericia, Horsens og Skanderborg, hvor de har ledt med hunde.

Men indtil videre uden held. I eftersøgningen af Petrine Rosenlund Stryhn er tiden en væsentlig faktor:

- Som faktor er det træls, der er gået tre døgn. Men man kan godt klare sig, siger Peter Balsgaard, der er vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi til TV SYD. 

Petrine Rosenlund Stryhn beskrives som muskuløs af bygning og 176 cm høj. Hun har halvlangt lyst hår, der ofte er sat i hestehale. Da hun forsvandt i mandags, var hun iført shorts, t-shirt og var desuden i besiddelse af en rygsæk og en termojakke.

Ifølge klassekammeraterne har hun en god chance for at klare sig selv.

- Hun er fysisk udover det sædvanlige og har været spejder hele sit liv også, siger Josefine Kusk Jensen.

Petrine ville kunne slå fra sig til enhver tid. Hun er stærkere end de fleste drenge fra vores klasse, siger Johannes Graakjær Petersen.

Politiet spår hende også gode chancer, såfremt der ikke er sket hende noget.

- En stærk pige som hende, der er vant til at begå sig i naturen, kan klare sig over lang tid, siger vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi, Jørn Lindhardt, til TV SYD.

-Vores antagelse er umiddelbart, at hun har haft en dårlig oplevelse i skolen og har haft behov for at gå lidt for sig selv, siger Peter Balsgaard til TV SYD.

Eftersøgningen af Petrine Rosenlund Stryhn fortsætter indtil mørket falder på og bliver genoptaget fredag morgen. 

OPDATERING: 19-årige Petrine er fundet i god behold torsdag aften, oplyser Sydøstjyllands Politi.