TV der bevæger dig

Politiet har lavet 35 visitationer efter skuddrab

Patruljer fra Sydøstjyllands Politi har gennemført 35 visitationer de seneste to døgn.

35 gange siden indførelsen af visitations-zoner i Fredericia efter skuddrabet mandag på en 24-årig mand i Korskærparken har politiet stoppet mistænkelige personer og foretaget visitationer. Foto: Ole Møller, TV SYD

35 gange siden indførelsen af visitations-zoner i Fredericia efter skuddrabet mandag på en 24-årig mand i Korskærparken har politiet stoppet mistænkelige personer og foretaget visitationer.

Visitationszonerne er blevet oprettet i forebyggende øjemed og er en sikkerhedsforanstaltning for at skabe ro, tryghed og sikkerhed i boligområdet Korskærparken og i Fredericia i øvrigt.

Fra tirsdag klokken 13 og til torsdag morgen er der blevet visiteret 35 gange. Der er i forbindelse med visitationer sket beslaglæggelser, som dog ikke har betydning for den igangværende efterforskning i drabssagen. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Visitationszonerne er oprettet i området omkring Korskærparken og i Fredericia bymidte. De gælder fra den 25. februar 2020 kl. 13.00 til og med den 25. marts 2020.

Politiet har torsdag middag ikke fået nye afgørende spor i opklaringen af drabet, hvor en maskeret mand, der flygtede fra drabsstedet på en sort scooter, fortsat efterlyses som den formodede morder.

Læs også 30 tip til politiet om formodet drabsmand på scooter

 

 

Mest sete på tvsyd.dk