TV der bevæger dig

Politiet jagter våben hos Black Army-folk i Fredericia

Task Force Vest er tirsdag formiddag i gang med ransagnings-aktioner i henholdsvis Fredericia og Odense. Ransagningerne i Fredericia finder sted i to private beboelser, mens der i Odense i samarbejde med Fyns politi ransages i Black Army klubhuset på Nyborgvej 140E.

Arkivfoto.

Ransagningerne er et led i indsatsen fra Task Force Vest mod bandekriminalitet - og politiet leder efter våben såvel i Odense som i Fredericia.

Politiet har ikke yderligere oplysninger i sagen på nuværende tidspunkt, men forventer efter kl. 14 at kunne oplyse mere.

Task Force Vest er en særlig enhed, der proaktivt efterforsker rocker- og bandekriminalitet, organiseret indbrudskriminalitet, hælerier og hjemmerøverier. En efterforskning hører hjemme i Task Force Vest inden for disse kategorier af kriminalitet, hvis den antages at være organiseret, overskride grænser mellem politikredsene, og hvis efterforskningen er fremadrettet.

Task Forcen er sammensat af medarbejdere fra Fyns politi og de jyske politikredse og decentralt organiseret med sektioner i hver af de nævnte politikredse. Task Force Vest har hovedsæde i Horsens.