Pop-up butik på banegård skal sælge byen til pendlerne

En pop-up butik på Fredericia Banegård åbnede onsdag morgen for en kort bemærkning. Butikken skal få besøgende til at slå sig ned i byen.

En pop-up butik på Fredericia Banegård åbnede onsdag morgen for en kort bemærkning. I maj måned skal butikken overbevise pendlere og besøgende om, at Fredericia er byen, hvor der er dejligt at bo.

Hver dag kommer knapt 12.000 pendlere til Fredericia, og det er dem, kommunen gerne vil i kontakt med.

quote

Den her pop-up butik vil være her i maj måned, og så vil vi evaluere, hvordan indsatsen har båret frugt. Så kan det være den popper up igen på et tidspunkt

Jacob Bjerregaard, borgmester, (S), Fredericia

Derfor mødte borgmester Jacob Bjerregaard op onsdag morgen for at åbne den nye butik, der skal lokke pendlerne til at opleve de mange muligheder, Fredericia byder på, og også meget gerne på sigt flytte til kommunen.

- Den her pop-up butik vil være her i maj måned, og så vil vi evaluere, hvordan indsatsen har båret frugt. Så kan det være den popper up igen på et tidspunkt, fortæller borgmester Jacob Bjerregaard (S).

Hvert år flytter der cirka 350 nye borgere til Fredericia, og ifølge borgmesteren skulle den udvikling fortsætte også de kommende år. 

I november sidste år lavede Fredericia Kommune et tilsvarende fremstød for bosætning i byen. Her mødte borgmesteren op en tidlig morgenstund og delte morgenbrød ud til de mange pendlere og inviterede samtidig interesserede på en guidet byvandring.