TV der bevæger dig

Privat hjemmehjælp vinder frem

Efter en svær start, lader det til at privat hjemmehjælp er ved at slå igennem. I hvert fald vælger flere ældre at få leveret hjemmehjælp fra et privat firma.

Kære Pleje, som bl.a. kører i de tre østjyske købstæder, har fået 150 ansatte på seks år. (Fra firmaets præsentationsvideo)

Et af de firmaer, som virkelig skummer fløden er Kære Pleje. De har på seks år fået cirka 150 medarbejdere, fortæller P4 Trekanten.

87-årige Signe Langkilde fra Fredericia er en af ældre, der modtager privat hjemmehjælp, og hun er godt tilfreds.

- Der er ikke noget at komme efter nogle steder. Selvom man graver længe, så kan man ikke finde noget på dem. De er venlige, de er søde, de er villige, fortæller hun.

Signe Langkilde er langt fra den eneste. Tal fra Danmarks Statistik viser, at flere og flere vælger den private hjemmehjælp.

Kære Pleje, der tilbyder privat hjemmepleje i Vejle, Fredericia, Kolding, Vejen og Middelfart er et af de firmaer, som har mærket de stigende interesse.

- Det går rigtigt godt. Vi ekspanderer helt vildt, og kan godt mærke, at tilgangen til den private hjemmehjælp bliver større og større. Så det er vi rigtigt glade for for, siger Jane Lycke, som er firmaets gruppeleder i Fredericia.