TV der bevæger dig

Raffinaderiet i Fredericia sat til salg

Shell Danmark skal sælges. Det gælder både tankstationerne, men også raffinaderiet i Fredericia.

Shell-raffinaderiet i Fredericia forventer ikke, at salget vil giver afskedigelser.

De omkring 400 ansatte i Shell Danmark fik beskeden på medarbejdermøder i København og Fredericia fredag. Det siger Regitze Reeh, kommunikationsdirektør i Shell Danmark, til Ritzau.

- Der er ikke tale om at lukke ned. Det er Shells intention at sælge en virksomhed i drift. Raffinaderiet skal fortsat være i drift, og vores tankstationer skal på ingen måde lukkes ned, siger Regitze Reeh.

- Vi foretrækker at sælge til nogen, der gerne vil køre tankstationerne videre under vores brand. Så på kort sigt får det ingen konsekvenser for medarbejderne, tilføjer Regitze Reeh.

Hun var selv til stede på medarbejdermøderne, hvor planerne om at sælge blev offentliggjort, siger Regitze Reeh til Ritzau

- Der er mange mennesker, som har arbejdet for Shell i Danmark i mange år. For nogen af dem har det nok ikke været den store overraskelse, men det er klart, at det ikke har været en sjov dag.

 

FAKTA

At den danske afdeling nu sættes til salg skyldes, at afdelingen i en længere årrække har kørt med underskud. Shell har været i Danmark siden 1913.

I dag er der over 300 servicestationer rundt om i landet, og Dansk Shell beskæftiger omkring 400 personer i Danmark. Dertil kommer yderligere 2500 personer på servicestationerne, som ejes af forpagtere, oplyser selskabet.

 

Mest sete på tvsyd.dk