TV der bevæger dig

Rockere i Fredericia

Fredericia er allerede hjemby for flere støtter til rockergruppen Bandidos, men ifølge Rigspolitiets banderapport verserer en støttegruppe til Hells Angels også i byen.

Rockergruppen Hells Angels samler i øjeblikket deres supportgrupper under én organisation, kaldet Devil's Choice.

Selv i bikermiljøet skal der være styr på sagerne, og rockergruppen Hells Angels forsøger nu at organisere deres støttegrupper under én samlet supportklub kaldet Devil's Choice.

Supportgruppen Black Lions fra Fredericia er indtil videre optaget på prøve i Devil's Choice, og Sydøstjyllands Politi fortæller til Vejle Amts Folkeblad, at de længe har vidst, at Black Lions støtter Hells Angels. Derfor holder de et vågent øje med gruppen.

Den velkendte støttegruppe til Hells Angels, AK81, fortsætter som selvstændig støttegruppe og bliver ikke en del af Devil's Choice.

Mulig oprustning

Vejle Amts Folkeblad skriver på deres hjemmeside, at den nye supportklub kan ses som en oprustning fra rockernes side - måske som et led i den verserende bandekonflikt, der primært har hærget Hovedstadsområdet i de sidste 18 måneder. En supporter skriver på gruppens hjemmeside:

- Tillykke med den nye klub. Stærkt gået! Billedet i DK ændrer sig radikalt nu. Endelig!!!.

Hells Angels nye klub ventes at organisere omkring 150 støtter i 10 afsnit og en såkaldt prospect-afdeling.