TV der bevæger dig

Røver fik bank i stedet for penge

Stjernekiosken i Fredericia er tilsyneladende et yndet mål for røvere. Kiosken har flere gange været hjemsøgt. Også mandag aften, da røveren imidlertid løb ind i en læsterlig gang prygl, hvorefter han blev anholdt.

Stjernekiosken ligger på Egeskovvej lige uden for volden. Ved 22-tiden kom en mand ind i butikken, maskeret med hætte og halstørklæde. Frem drog han en kniv og truede kvinden bag disken. Han ville have penge.

Smed kniven

Men det hørte kvindens mand, der stod ude på lageret. Han fandt en solid kæp, hvorefter han gik løs på røveren og bankede ham, indtil han smed kniven fra sig og overgav sig.

Røveren viste sig at være en mand på godt 30 år. Han lå på gulvet, da politiet kom, og lod sig villigt anholde. Han kommer i grundlovsforhør i dag.

Stjernekiosken har tidligere været hjemsøgt af røvere. Sidste år i oktober kom fire-fem røvere ind i butikken og pressede ekspedienten til at udlevere 12.000 kroner. En måned senere blev fire mænd dømt for en række tyverier, blandt andet mod Stjernekiosken.   Kiosken ses herunder. Klik på den og se dig omkring.

 

 

Vis stort kort