TV der bevæger dig

Røver med køkkenkniv truer sig til kontantbeløb

En mand truede sig med en køkkenkniv til et mindre kontantbeløb i Treldevejens Kiosk på Treldevej i Fredericia. Gerningsmanden forlod stedet til fods.

En mand truede sig med en køkkenkniv til et mindre kontantbeløb i Treldevejens Kiosk på Treldevej i Fredericia. Gerningsmanden forlod stedet til fods. Foto: Google Maps

Omkring klokken 18.30 tirsdag aften fik Treldevejens Kiosk på Treldevej i Fredericia uønsket besøg. En maskeret mand med en køkkenkniv kom ind i kiosken og truede herefter personalet til at udlevere et mindre kontantbeløb, som røveren anbragte i en medbragt gul nettopose. Det oplyser Sydøstjyllands Politi til TV SYD.

Røveren forlod efterfølgende kiosken til fods i ukendt retning.

- Vi har ikke så meget at gå efter lige nu, men vi har kigget videoovervågningen igennem, og så er vi lige blevet færdig med de tekniske undersøgelser på stedet, siger Hans Hoffensetz, der er vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, til TV SYD.

Læs også Røver med kniv truede sig til kontanter

Røveren beskrives som 20-25 år gammel, slank og med lys hud og blond hår. Manden bar under røveriet blå jeans, sort tørklæde, en grå vinterjakke med hætte samt muligvis briller, som han maskerede sig med.  

Politiet hører gerne fra dig, hvis du har oplysninger i sagen. De kan træffes på telefon 114.