Så er Allan favorit til at vinde

Danske Spil oplyser mandag, at nu er Allan Simonsen favorit til at vinde TV2s Vild med Dans.

- Der er så meget hype om Allan Simonsen, siger Jan Trier, oddssætter hos Danske Spil. Nu er det ikke en dansekonkurrence mere. Nu handler det mere om, at Danmark vil have, at Allan Simonsen skal vinde. Der bliver skrevet om det alle steder, så vi har ham som favorit nu.

Vilde med Allan

Allan Simonsen, som bor i Fredericia, blev ikke levnet mange chancer efter den første dans i Vild Med Dans. Han er den deltager i de ti år, konkurrencen er lavet, så har fået færrest point af de fire dommere.

Men seerne har hver uge stemt så mange gange på ham, at han og partneren, Sofie Kruuse, har undgået omdans. Og efterhånden har han daset sig op på odds-listen fra sidst til først. derfor er han Danske Spils favorit til at vinde.

Laveste odds

I dag giver han pengene igen 3,50 gange, hvis han vinder Vild med dans. Noget af et skifte i forhold til starten af programmet, hvor han gav pengene 60 gange igen.

- Når det så er sagt med al hypen, så må vi medgive, at Allan Simonsen også bliver dygtigere hver uge. Og så virker han mere afslappet i forhold til starten. Det spiller også ind på vores vurdering, siger Jan Trier.

Europas bedste

Allan Simonsen har i to år arbejdet for Fredericia FC. Men han er kendt for sine evner på fodboldbanen, bl.a. Borrusia Mönchengladbach, Barcelona - og barndomsklubben Vejle Boldklub.

I 1977 blev Allan Simonsen kåret til Europas bedste fodboldspiller.

Allan Simonsen har også deltaget i et andet TV2-program i efteråret: Mestrenes Mester. Her er han sammen med flere andre sportsstjerner. Og her røg Allan Simonsen ud efter program nr. 2. Men han er alligevel med i deet næste program, som sendes i denne uge.

 

Hvem vinder Vild med dans?