TV der bevæger dig

Sad bagbundet i fire timer efter røveri

En 47-årig ansat i spillehallen Drop-In i Gothersgade i Fredericia sad bagbundet på en stol i fire timer efter et brutalt røveri søndag aften.  Fire mænd brækkede spilleautomater op.

00:56

Politiets teknikere har undersøgt spilleklubben.

Spilleklubben Drop-In i Fredericia blev sønadg aftenudsat for et brutalt røveri. Bestyreren sad bagbundet i fire timer. (Foto: Google Streetview)

Røverne var en times tid i spilleklubben.

1 af 4

Røveriet skete ved 22-tiden - lige efter lukketid. Fire mænd med østeuropæisk udseende trængte ind og forlangte nøgler til spillemaskinerne. De truede med en revolver.

Brækkede automater op

Den 47-årige mand kunne fortælle, at han ikke har nøgler til automaterne. De tømmes af et firma, så har nøglerne. Manden blev derefter bagbundet til en stol.

Gerningsmændene brækkede automater op. De fjernede også en stor vekselsautomat fra spilleklubben. Den er sort og ca. 150 cm høj (som et køleskab). Den blev kørt ud på en sækkevogn, som røverne fandt i spilleklubben.

Lånte sækkevogn

- Sækkevognen blev stillet på pads bagefter, så de har formentlig haft en bil holdende udenfor, siger vicepolitikommissær Bo Fischer til TV SYD.

Først kl. 1.54 - næsten fire timer senere - blev politiet alarmeret.

Familie blev urolig

Bestyrerens familie var blevet urolige, fordi han ikke kom hjem.

Politiet teknikere ankom mandag formiddag til spilleklubben for at sikre tekniske spor. Samtidig er politiet gået igang med at afhøre naboer og andre, som måske har set noget ved 22-tiden søndag.

Politiet er meget interesseret i at høre, om nogen har set noget ved spilleklubben på hjørnet af Fynsgade og Gothersgade mellem kl. 21 og 23. Den 47-årige bestyrer skønner, at de fire røvere var i spillehallen i cirka en time.

Talte engelsk

Signalementet af de fire mænd er sparsomt:  To af dem var ca. 185 cm, mens de to andre var hhv 170 og 180 cm. De to højeste talte gebrokkent engelsk sammen. Den ene af dem holdt revolveren.

De fire røvere slap væk med et mindre beløb.