Seerne: Tommel op til politiets afsløring

Det er helt i orden, at politiet har offentliggjort billeder af en dankort-svindler. Det mener TV SYDs seere på facebook.

Syd- og Sønderjyllands Politi valgte fredag at offentliggøre overvågningsbilleder af en dankortsvindler. Den slags må de gerne gøre mere af, hvis det står til TV SYDs seere.

Seerne er på TV SYDs facebookside blevet spurgt om, hvad de mener om politiets offentliggørelse. Enigheden er stor:

- Altså hvis man ikke vil udstilles offentligt som tyv, svindler eller lignende, skulle man jo nok lade være med at gøre noget ulovligt. Total fair at de bliver vist frem, så alle kan se, mener Pia Britta Clausen.

- Jeg synes tværtimod at det er forkert at disse gerningsmænd ofte IKKE vises. De har gjort noget strafbart og som sådan skal de fanges og straffes. Jo hurtigere - jo bedre, skriver Karsten Bindesbøl.

- Helt sikkert ok! Så er der jo også over 1 million flere øjne til at få fingrene i svinet, skriver Dennis Clark Nordby Norup.

Ud af opslagets i alt 259 kommentarer er der kun to, der udtrykker bekymring og mener, at det kan have store konsekvenser, hvis politiet ikke har offentliggjort de rigtige overvågningsbilleder.

Men der gik kun ganske få minutter, fra TV SYD offentliggjorde billedet, til Syd- og Sønderjyllands Politi fik et afgørende tip om mandens identitet. Manden er fra Fredericia og blev genkendt af en række personer.

Syd- og Sønderjyllands Politi arbejder nu på at finde manden og få ham anholdt.