Skibsværftets sidste dage i fotos

Fotograf fra Fredericia laver sit eget lille galleri i 10 dage for at vise fotografier fra det lokale skibsværfts sidste dage.

Fotograf Helle S. Andersen fra Fredericia fik lov til at bevæge sig på værftets område for at dokumentere de sidste dage, værftet var i drift. Målet var at bevare minderne for eftertiden.

Men mange har spurgt til dem - og så fik hun ideen til at lave et lille galleri for en kort bemærkning.  Billederne kan kun ses i hendes eget lille galleri på Vesterbrogade 21 i 10 dage! Der er fernisering den 31. marts.

Ikke en reportage

- Jeg har både registreret det, der var, og som er blevet revet ned, men også arbejdet i detaljer og med former og farver. Så reportagebilleder skal man altså ikke forvente sig, siger hun.

- Skibsværftet var jo et sted, hvor fredericianerne ikke bare kunne gå ind. Derfor var det meget flot, at jeg fik tilladelse til at gå rundt på pladsen, og at medarbejderne har været så engagerede i at fastholde et lille glimt af en tid, der har været, fortæller Helle S. Andersen.