Slagtermester Louise dyrker motion med papvin og lammekølle

Fem minutters middagsmotion var i dag med til at give Louise Lærke et lille afbræk fra arbejdet i slagterafdelingen i Føtex.

Nytter det noget at dyrke motion i fem minutter? Svaret er måske, og i hvert fald er det bedre end slet ingen motion.

Derfor greb medarbejderne i Føtex i Kronprinsessegade i Fredericia i dag muligheden for at deltage i dagens motionsevent "5 i 12".

Blandt motionisterne var også slagtermester Louise Lærke, der både brugte papvin og en frossen lammekølle til nogle af motionsøvelserne

- Det er jo vigtigt at dyrke noget motion. Vi går meget, men får måske ikke pulsen nok op, siger Louise Lærke til TV SYD.

Louise Lærke bruge en lammekølle til en af øvelserne. Video Anni Kirkeby Lauridsen.

Louise Lærke erkender, at det heller ikke bliver til så meget motion efter arbejdstid. Derfor var det en god øjenåber at være med til Arbejdspladsernes Motionsdag, synes hun.

- Man burde nok tage sig sammen og så lige komme en tur ud på cyklen eller gå en tur, når man kommer hjem, fortæller Louise Lærke.

quote

I dag var de fem minutter nok, men det var sjovt

Louise Lærke, slagtermester

Dagens fællesmotion for medarbejderne varede kun fem minutter, men det gav alligevel sved på panden. Og det var også meningen.

- I dag var de fem minutter nok, men det var sjovt. Men det burde nok være en halv time om dagen, siger Louise Lærke til TV SYD.

Varehuschefen forsøgte sig bl.a. også med hulahopring. Video Anni Kirkeby Lauridsen.
Her er det stolte hold fra Føtex efter dagens motion.
Her er det stolte hold fra Føtex efter dagens motion.