Smed jagtgevær i baggård

Kraftig lugt af hash fra en lejlighed i Fredericia fik i nat betjente til at studse. Men da de opsøgte lejlighedens beboer for at få en nærmere forklaring, stak han af, og smed undervejs et oversavet jagtgevær fra sig en baggård.

Det var en lokal patrulje på Fynsvej i Fredericia, der bemærkede lugten af hash. Men før betjentene nåede frem, løb en person væk fra lejligheden. Sydøstjyllands Politi formoder, at den 26-årige mand ville skynde sig at skaffe et oversavet jagtgevær af vejen.  

Politihund fandt gevær

Med hjælp fra en politihund fandt betjentene nemlig et jagtgevær gemt i en nærliggende baggård. I selve lejligheden var der 40 gram hash og nogle patroner.

Efter et stykke tid vendte beboeren tilbage fra den natlige udflugt. I lejligheden blev han mødt af betjentene, der anholdt både ham og to andre personer, der opholdt sig i lejligheden.

De to andre blev løsladt efter at have afgivet forklaring, hvorimod den 26-årige beboer lørdag skulle fremstilles i grundlovsforhør sigtet for både ulovlig våbenbesiddelse og for besiddelse af euforiserende stoffer.