Snevejret aflyser FC Fredericias og AC Horsens' kampe

FC Fredericias udekamp i Roskilde og AC Horsens' kamp i Silkeborg søndag er aflyst på grund af snevejret.

Opgøret i 1. division i fodbold mellem FC Roskilde og FC Fredericia er aflyst på grund af dårligt vejr. Det samme er tilfældet for AC Horsens' udekamp i Silkeborg.

Det skulle have været årets næstsidste kamp, og hvornår kampene i stedet skal spilles, er endnu ikke fastlagt.

- Vi tager en snak med FC Roskilde i morgen (mandag, red.), fortæller FC Fredericias direktør Stig Pedersen til TV SYD.

Divisionsforeningen har bedt alle klubber i 1. division om at sætte en ekstra uge af til eventuelt udsatte kampe, så efterårsturneringen går ind i december. Men om det betyder, at kampen mod Roskilde spilles i år eller først til marts næste år, er endnu uvist.

- Det kunne være en mulighed allerede at begynde foråret en uge tidligere end planlagt - altså den 6. marts, siger han til TV SYD.

FC Fredericia blev allerede lørdag aften orienteret om, at Roskilde Kommune ikke ville tillade, at der blev spillet i Roskilde Idrætspark. Først søndag morgen var det dog helt officielt.

- Det er helt normalt at trække det længst muligt og ikke det store problem for os, der bare skal orientere ham, der smører sandwich'ene, og busselskabet. Det er straks værre for hjemmeholdet, der har langt flere parter, der skal orienteres, siger Stig Pedersen.

Årets sidste planlagte kamp spilles kl. 12.45 på næste søndag mod Lyngby Boldklub på Monjasa Park, mens AC Horsens samme dag kl. 15.00 hjemme møder Næstved.