Sportslig nedtur giver FC Fredericia millionunderskud

FC Fredericia har et underskud på 2,5 millioner kroner for året 2015. Årsagen er sportslig oprustning som følge af, klubben var tæt på nedrykning.

Ved den årlige generalforsamling i FC Fredericia onsdag blev regnskabet for 2015 lagt frem. Et minus på 2,5 millioner kroner viste det.

- Det er selvfølgelig yderst utilfredsstillende, lyder det fra FC Fredericias bestyrelsesformand, Morten Rahbek i en pressemeddelelse.

Underskuddet er et resultat af et sportsligt ringe forår i 2015, skriver FC Fredericia i pressemeddelelsen. FC Fredericia røg ind i en periode med flere nederlag, som betød, at de faldt ned i tabellen. Træneren blev skiftet, og spillertruppen blev udvidet – alt sammen kostelige affærer.

- Vi stod med en helt unaturlig skadesplaget trup og var nødt til at tilføre yderligere ressourcer, hvis vi skulle overleve i 1. division. Vi fik heldigvis reddet os fra nedrykningen, som ville have haft endnu større økonomiske konsekvenser, siger Morten Rahbek.

Det negative regnskab betyder, at egenkapitalen er røget ned i et minus på 870.000 kroner. FC Fredericia er derfor allerede nu i gang med en kapitaludvidelse, som skal genskabe den økonomiske stabilitet i klubben.