TV der bevæger dig

Stadig i livsfare efter eksplosion for tre uger siden

Den 57-årige driftsleder, som blev livsfarligt forbrændt ved en eksplosion hos miljø-firmaet Nord i Fredericia for tre uger siden, er stadig ikke uden for livsfare. Han er fortsat indlagt på Rigshospitalet.

Fra branden i Fredericia for tre uger siden.

Den 57-årig Thyge Leth er i en mindre kritisk tilstand i dag, men er ikke uden for livsfare. Det oplyser direktør Carsten Fich, Nordgroup, til Fredericia Dagblad.

Nordgroup ejer og driver den landsdækkende miljøvirksomhed Nord. Og efter ulykken i Fredericia den 26. marts har firmaet indført skærpede sikkerhedsregler i sine afdelinger i Nyborg, Esbjerg, Grenaa, Aarhus og København.

Modtagehallen på Vejlbyvej i Fredericia blev raseret ved eksplosionen, som skete i hallen, hvor tankbiler bliver tømt for deres last.

Sydøstjyllands Politi, Rigspolitiets Kriminaltekniske Center i Fredericia, Brandteknisk Institut og Arbejdstilsynet efterforsker sagen. Politikommissær Uffe Villumsen, Sydøstjyllands Politi, siger til Fredericia Dagblad, er det endnu er for tidligt at drage konklusioner af de tekniske undersøgelser.