Stjernekok skal sælge kalvekød

Danish Crown hyrer stjernekok fra Fredericia. Hun skal være med til at øge interessen for kalvekød.

Mette Hvarre Gassner er en superkok. Hun er bl.a. kåret som Årets Kok af DR 2011.
Sammen med sin mand Rainer Gassner - der også er stjernekok - driver hun restauranten Ti Trin Ned i Fredericia.

Danish Crown satser især på at få det kvindelige publikum til at få øjnene op for kalvekødet.

- Vi mener, at vi endelig har fundet vejen til kvindernes smagsløg. Kalvekødet er mørt, delikat og fedtfattigt, og det harmonerer rigtigt godt med ønsket om en sund livsstil i en travl hverdag, siger Finn Klostermann der er salgsdirektør for DC Beef.

Mette Hvarre Gassner udviklet 10 opskrifter på kalv, man selv kan lave derhjemme.

- Jeg har tænkt en del både på min søster, som er single, og mine veninder, som har børn. Jeg har spurgt mig selv: Hvad gider hun at lave en onsdag aften? Nogle af retterne skal man investere lidt mere tid og arbejde i, men det er alt sammen noget, man kan lave hjemme i sit eget køkken, siger Mette Hvarre Gassner.

Opskrifterne vil snart være at finde i Føtex og Bilka og på hjemmesiden danskkalv.dk