TV der bevæger dig

Stor modtagelse venter Voice Junior-vinderen i Fredericia

14-årige Aland fra Fredericia vandt lørdag aften finalen af Voice Junior 2014 på TV 2 og mandag eftermiddag venter der ham en stor modtagelse, når han vender hjem til Fredericia.

Aland og Joey Moe. Foto: Per Arnesen/TV 2

Hvem, der skulle vinde Voice Junior, var ene og alene op til seerne. Det var resultatet at seernes sms?er, der gjorde Aland til vinder af årets Voice Junior 2014.

Hans coach, Joey Moe har tidligere udtalt om Aland, at han er en sand kunstner. Og det beviste Aland på fineste vis, da han fremførte sangen ?All of You?, der resulterede i stor begejstring hos både publikum og de tre dommere.

Aland er blevet fejret i København her i weekenden, og mandag morgen kunne både han og Joey Moe opleves i Go? Morgen Danmark.

Herefter gik turen hjem til Fredericia, hvor første pitt stop for Aland bliver hans skole, Ullerupbæk Skole, afdeling Nørre Alle.

Her står klassekammerater, øvrige elever, lærere og borgmester Jacob Bjerregaard med flere klar til at tage imod Aland og hans familie, så den unge, nykårede Voice Junior vinder kan blive fejret lokalt.

Mere kultur