Stor satsning på mødeturisme: Lillebælt skal være DKs mødested

Meeting Lillebælt – we connect Denmark er navnet på et nyt samarbejde, som skal styrke mødeturismen i Lillebælt-området og give merværdi på 60 mio. kr.

Mange kender Lillebælts smukke natur, men færre ved, at inden for en radius af blot 15 minutter i bil ligger 26 møde- og konferencesteder med flere end 3400 hotelsenge og konferencefaciliteter med op til 10.000 deltagere pr. dag.

Det skal der gøres noget ved, og derfor er Middelfart og Fredericia gået sammen i netværket 'Meeting Lillebælt - We connect Denmark'. Det fortæller de to kommuner i en pressemeddelelse.

Målet er en merværdi på 60 mio. kr. over de næste fem år. Et formaliseret samarbejde mellem områdets hoteller, attraktioner og møde- og konferencesteder skal hente større arrangementer og nye kunder samt sikre bedre sæson udnyttelse.

-Jeg er sikker på, at vi ved at pulje kræfterne kan tiltrække og servicere endnu flere gæster og skabe mere værdi både for os selv og hele området. Vi har en langvarig tradition for at bygge broer, og den tradition fortsætter vi. Sammen kan vi tilbyde hotel- og mødekapacitet af høj kvalitet, som i antal senge er på niveau med storbyerne. Vi har landets mest centrale beliggenhed, og natur, skov, strand og vandoplevelser som ikke fås bedre andre steder. siger Grete Højgaard, adm. direktør i MESSE C og formand for styregruppen bag 'Meeting Lillebælt'.