Thomas Banke går ind i valgkampen

Fredericias tidligere borgmester går nu med 11 dage tilbage ind i valgkampen

Thomas Banke er i dag at finde på 200 valgplakater i Fredericia. Men det er ikke fordi, man kan sætte sit kryds ved ham den 19. november. Han er gået ind i valgkampen for at støtte Venstre-kandidaten Pernelle Jensen. Det skriver Fredericia Dagblad i dag.

Det kan endnu en gang få de interne stridigheder hos Venstre i Fredericia til at blusse op. Pernelle Jensen er nemlig en del af den femmandsgruppe, som den nuværende Venstre-borgmester, Kenny Bruun Olsen, i ugens løb mente, modarbejder ham. Og det var det, der fik Kenny Bruun Olsen til at melde sig syg med stress midt i valgkampen.

Pernelle Jensen tabte i foråret kampen om at overtage borgmesterkontoret i Fredericia til netop Kenny Bruun Olsen, og tidligere på ugen afviste hun ikke, overfor TV SYD, at være interesseret i borgmesterposten.

Ikke imod borgmesteren

Thomas Banke mistede i januar borgmesterposten, blandt andet på grund af pres fra flere i Venstres egen byrådsgruppe. Deriblandt Kenny Bruun Olsen.

-Der blev sagt og gjort mange ting. Det har jeg tilgivet, men derfra og til at stille mig op sammen med enten borgmesteren eller en af de tre andre, som ønskede mig ud, det vil alle kunne se er utroværdigt, siger Thomas Banke i dag til Fredericia Dagblad.

Han fortæller, at grunden til at det er Pernelle Jensens valgkamp, han støtter, er, at de politisk er enige, og fordi Pernelle Jensen støttede Thomas Banke i borgmesteropgøret tilbage i januar.