TV der bevæger dig

Tysk bygge-koncern slår sig ned i Fredericia

Et tysk entreprenørfirma, som skal være med til at bygge supersygehusene i Aarhus og Gødstrup ved Herning, har slået ned i Fredericia. Her vil i løbet af kort tid være 20 ansatte.

Den tyske koncern har foreløbig fem ansatte på kontoret på Vesterballevej i Fredericia, men det vokser til en snes i løbet af kort tid. (GoogleMaps)

Koncernen Max Bögl International SE vil satse mere på det danske marked, skriver Licitationen ? Byggeriets Dagblad.

- Vi ser store muligheder på det danske marked, siger Mathias Büttner, der er direktør for den danske afdeling.

Den danske afdeling er etableret i kontorlokaler på Vesterballevej i Fredericia. Den består indtil videre af fem funktionærer, der den kommende tid vil vokse til omkring 20 personer med kompetencer inden for indkøb, kalkulationsarbejde og projektledelse.

Koncernen vandt i december arbejdet med at bygge råhusene til sygehusbyggerierne DNU i Aarhus og DNV i Gødstrup. Kontrakter til knap en halv milliard kroner. Det skete i samarbejde med Herning-firmaet JFP.

- Beslutningen om at lave en dansk afdeling blev dog truffet inden, fordi vi ser muligheder inden for både offentligt og privat byggeri af en vis størrelse. Vores udgangspunkt er byggerier i størrelsesordenen plus 100 mio. kroner, hvor vi kan udnytte vores ekspertise, siger Mathias Büttner til Licitationen.

Mest sete på tvsyd.dk