Udsolgt på flere skibe

Der bliver tærngsel på Lillebælt i Pinsen. TallShips Fredericia 2011 melder om udsolgt på flere skibe til leje de første to dage.

14 seljskibe deltager i arrangementet ved Gl. Havn og den gamle Kemira-grund. Der er mulighed for at leje et skib for en hel eller en halv dag.

- Der har været stor interesse for at få en sejltur med de imponerende sejlskibe, der er en oplevelse ud over det sædvanlige. De sejlskibe, vi har lejet ud til hel- og halvdags sejladser er lejet af både virksomheder og privatpersoner. F.eks. er der en familie, der har lejet et skib for at fejre en 75 år fødselsdag, fortæller erhvervsdirektør Bjarne Lundgaard. 

Man behøver dog ikke leje et helt skin for at komme ud at sejle i Pinsen. Der er sat en række sejltursbilleteter til salg.

Fakta

Fakta om TallShips Fredericia
? TallShips Fredericia 2011 bliver afviklet i pinsen fra den 10. - 13. juni ved. Gl. Havn og FredericiaC.
? Hans Kongelig Højhed Kronpris Frederik åbner arrangementet fredag den 10. juni kl. 14.
? TallShip Town er navnet på området til TallShips Fredericia 2011, hvor der vil være boder og stande. Her vil der være maritime oplevelser for landkrabber og søulke.
? En entrebillet til TallShips Fredericia 2011 koster 50 kr. (for voksne og børn fra 12 år). Børn under 12 år skal være ifølge med voksne. Du kan også købe en partout billet til alle fire dag til 120 kr.