Værtshusejer vinder én million: Vi giver nok en omgang

Først troede hun ikke på det, men den var god nok. Værthusejer fra Fredericia har vundet 1 million kroner.

En 51-årig kvinde fra Fredericia var lørdag aften på arbejde på det værtshus, hun ejer sammen med sin mand, da en mail tikkede ind på hendes mobil.

- Vi havde masser af kunder så jeg skimmede den bare, da jeg enten tænkte, at det var en falsk mail, eller en besked om, at jeg havde vundet 50 kroner, som jeg plejer, siger vinderen i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

quote

Det var sgu en hel million, jeg havde vundet.

Lottovinder

Dog lagde kvinden mærke til, at der var mange nuller i den mail, men hun kunne ikke se dem på telefonens lille skærm. Hun bad derfor sin mand komme med en computer, men da der ikke var nogen internet forbindelse, så i stedet ringede hun til Danske Spil.

- Det var sgu en hel million, jeg havde vundet, lyder det fra den glade vinder.

Hun var faktisk så meget i tvivl, at hun ringede igen dagen efter, og den var god nok – hun havde vundet én million i Danske Spils Millionærgaranti.

Fandt selv sammen med en lottomillionær

quote

Alle troede, jeg havde taget ham for pengenes skyld, men vi er jo stadig sammen. 

Lottovinder

Kvinden har spillet på den samme rækker i ni år. Men det er ikke første gang, at hun har fået lottomillioner ind i sit liv. Da hun mødte sin mand for ti år siden, havde han nemlig lige vundet 3,5 millioner. Dengang var hun enlig mor til to.

- Alle troede, jeg havde taget ham for pengenes skyld, men vi er jo stadig sammen. Men altså, han købte jo blandt andet et hus, vi alle kunne bo i, siger vinderen i pressemeddelelsen.

Nu vil hun så give lidt tilbage.

quote

Så giver vi nok en lille en, som man siger.

Lottovinder og værtshusejer

- Alle vinduerne i huset er meget gamle og slidte, så jeg er så glad for, at jeg nu kan give noget tilbage og få skiftet alle vinduerne ud på en gang.

Ud over nye vinduer og nogle julegaver i år, så skal pengene bruges på at fejre værtshusets tre års fødselsdag i weekenden

- Så giver vi nok en lille en, som man siger.