Serie
Fyrre, fed og forfra?

Fyrre, fed og forfra 4:6

Hvem er den moderne mand, og hvordan ser han ud? Denne gang handler det om mad, øl og vin. I aftenens afsnit af ”Fyrre, Fed & Færdig?” skyder journalist Robert Bedsted et rådyr med bue og pil. For kokken Kim Møller har bedt ham om at medbringe kød, når de to sammen skal snakke om moderne mænd og madlavning. Rådyret tilbereder de over bål langt ude i skoven. Og det står i stærk kontrast til livsstilseksperten Christine Feldthaus’ påstand om, at moderne mænd har købt hele vognparker af køkkenmaskiner i bestræbelserne på at indtage samtalekøkkenerne. Men den er god nok. Samfundsforsker Johannes Andersen giver hende ret. I dag bruger den moderne mand nemlig køkkenet til at imponere sine venner og sin kvinde. Reklamemanden Thomas Fedder går skridtet videre og påstår, at den moderne mand ikke bare skal vide noget om mad og vin. Han skal også helst selv have hentet det. På en vingård i Sydfrankrig forstås.
13/12/2014