TV der bevæger dig

Politiet: Vi kan aldrig lukke grænsen helt

Det er alene en stikprøvekontrol, som politiet foretager ved grænsen. Det er de retningslinjer, som er fastlagt af et flertal i Folketinget.

00:38

Det er alene en stikprøvekontrol, som politiet foretager ved grænsen. Det er de retningslinjer, som er fastlagt af et flertal i Folketinget. Det fastslår Brian Fussing, politiinspektør, Udlændingekontrolafdelingen i Padborg.

1 af 2

Med en knap 70 kilometer lang sønderjysk grænsestrækning, vil der altid være steder, hvor det er muligt at passere grænsen uden kontrol. Det er alene en stikprøvekontrol, som politiet foretager ved grænsen. Det er de retningslinjer, som er fastlagt af et flertal i Folketinget.

Det fastslår Brian Fussing, politiinspektør, Udlændingekontrolafdelingen i Padborg.

Peter Kofod Poulsen, retsordfører for Dansk Folkeparti og valgt til Folketinget i Haderslev, så gerne en mere omfattende og gennemgribende kontrol, selvom han også mener, at stikprøvekontrollen har haft stor betydning for, at flygtningestrømmen stort set er standset.

01:03

Peter Kofod Poulsen, retsordfører for Dansk Folkeparti og valgt til Folketinget i Haderslev, ser gerne en mere omfattende og gennemgribende grænsekontrol.

Luk video

Læs også Flensborg Avis dokumenterer: Så nemt er det at undgå grænsekontrollen

 

Mest sete på tvsyd.dk