TV der bevæger dig

78-årig død efter ulykke med mejetærsker nær Gram

En mand tabte formentlig sin mobiltelefon eller kasket og blev kørt over af mejetærskeren.

Arkivfoto

I en tragisk ulykke på en mark ved Arnum i Haderslev Kommune mistede en 78-årig mand livet onsdag, da han blev kørt over af en mejetærsker, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Vi fik en anmeldelse om, at der lå en mand på en mark, og det viser sig, at han er blevet kørt over af en mejetærsker, siger vagtchef Ivan Gohr Jensen til Ritzau.

Politiets teori er, at manden måske har tabt sin mobiltelefon, da han kravlede ned fra mejetærskeren, og har så har bukket sig for at samle den op. Derefter er han blevet ramt af mejetærskeren eller simpelthen væltet ned i dæksporet.

Manden var død på stedet, og han har formentlig ladet mejetærskeren kører videre i lav fart, mens han hoppede ned for at samle noget op. Manden blev kørt over af det bagerste hjul. Det skriver Jyske Vestkysten.

- Noget tyder på, at det er et tragisk uheld, hvor han har tabt kasket eller mobiltelefon, som han har villet samle op, og så er han blevet kørt over, fortæller vagtchefen.

De nærmere omstændigheder skal nu undersøges, så årsagen til ulykken kommer frem.

- Arbejdstilsynet har været på stedet, og de betragter det som en meget tragisk ulykke, oplyser Vicepolitikommisær Hans Erik Christen til TV SYD.