TV der bevæger dig

86-årig dame skubbet omkuld og frarøvet taske

En 86-årig dame er lørdag eftermiddag blevet frarøvet sin taske i sin egen entre. Politiet beder om hjælp til at finde gerningsmanden.

En 86-årig kvinde blev i eftermiddag frarøvet sin taske i sit eget hjem.

En 86-årig kvinde parkerede omkring 15.40 ud for sit hjem ved Hiort Lorenzens Vej 80 i Haderslev. Da kvinden kommer ind i sin opgang og træder ind i sin entre, hører hun en mandlig stemme sige, at han skal se, hvad hun har i sin taske.

Kvinden tror først, at der er tale om et familiemedlem, men det var ikke tilfældet. Manden skubber hende omkuld, stjæler hendes taske og flygter fra stedet.

- Vi har haft en hundepratrulje ude for at søge i området, men vi er ikke kommet tættere gerningsmanden indtil videre, siger Søren Strægaard, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD

Gerningsmanden beskrives som cirka 20 år,  omtrent 180 centimeter høj, slank af bygning, talte danske. Han var desuden iført en mørk jakke, oplyser politiet, som meget gerne modtager henvendelser fra folk, som har set noget.

Vagtchefen fortæller desuden, at kvinden ikke er kommet noget alvorligt til, og efter omstænsighederne har hun det fint.

Mest sete på tvsyd.dk