To AaB-mål i overtiden knækker Sønderjyske

AaB scorede to gange i overtiden ude mod Sønderjyske, der med kun 10 mand måtte se sig besejret 1-3.

Det holdt hårdt, men AaB fik skrabet 3-1-sejren hjem til sidst, da først Rasmus Würtz og derefter Kasper Risgård i overtiden scorede til henholdsvis 2-1 og 3-1 i fredagens superligakamp ude mod Sønderjyske.

Med 3-1-resultatet lyder AaB's sejr komfortabel, hvilket den langt fra var. Sønderjyske kæmpede hårdt, men måtte se Daniel Christensen blive sendt i bad med 10 minutter igen, da han i to omgange sparkede AaB's Kasper Kusk.

I første halvleg havde Anders K. Jacobsen bragt AaB foran 1-0 på et hovedstød. Daniel Christensen udlignede til 1-1 kort før pausen.

De mange mål står i kontrast til kampens forløb mellem to af Danmarks mest fysiske hold. Opgøret var generelt chancefattigt.

Især Sønderjyske havde mere end svært ved at komme frem til målchancer. En solid AaB-defensiv og manglende kreativitet på den sønderjyske midtbane betød mange lange bolde sendt fra den bageste kæde - uden meget held.

AaB spillede bolden mere langs jorden, men væltede sig heller ikke i chancer. Dog var det fortjent, at nordjyderne hev sejren med hjem til sidst, da de kampen igennem søgte sejren mest.

Med sejren er AaB på andenpladsen i Superligaen, mens Sønderjyske stadig ligger på niendepladsen.