TV der bevæger dig

Administrationen slankes i Haderslev

25 stillinger nedlægges på rådhuset i Haderslev. Dermed spares fem millioner kroner i år - og 10 millioner pr. år i de kommende år.

Jens Chr. Gjesing:Altid trist at tage afsked med trofaste medarbejdere.

Et enigt byråd vedtog sidste år at slanke administrationen. Men samtidig ønsker politikerne, at organisationen fortsat skal udvikle sig. Det har en gruppe så analyseret på siden november.

Handlekatalog

Analysen er mundet ud i et handlekatalog - og konkrete forslag til tilpasninger i organisationen.

Stillingen som stabsdirektør nedlægges. Direktionen reduceres dermed til fire personer. Optimeringen af organisationen betyder at ni lederstillinger i administrationer forsvinder.

Endvidere er der som følge af administrationsprojektet reduceret med 16 årsværk blandt ordinært ansatte. I alt en reduktion på 25 årsværk.

Tværgående

-Det er altid trist at tage afsked med gode medarbejdere, men kommunernes trængte økonomiske situation gør desværre besparelserne nødvendige, siger borgmester Jens Christian Gjesing.

-Vi skal fremover i endnu højere grad arbejde helhedsorienteret og tværgående. Nu tilpasser vi den administrative organisation i overensstemmelse med byrådets og direktionens målsætninger og strategi, siger borgmester Jens Christian Gjesing

Mest sete på tvsyd.dk