TV der bevæger dig

Ærgerlig Sønderjyske-træner: Det er jo helt ad helvede til

Det passer bestemt ikke Sønderjyskes træner Jakob Michelsen, at holdet søndag tabte til Lyngby. Endda på hjemmebane.

00:40

- Det er ad helvede til, siger Sønderjyskes træner, Jakob Michelsen om dagens nederlag til Lyngby. Foto: Andreas Als, TV SYD

1 af 2

- Det er jo helt ad helvede til, siger Sønderjyskes træner Jakob Michelsen, om det hjemmebanenederlag, holdet måtte lægge navn til søndag eftermiddag.

- Jeg hader at tabe fodboldkampe, og i dag burde vi have spillet 0-0, sådan som kampen forløb, siger Jakob Michelsen til TV SYD.

Han forklarer dagens nederlag med, at Sønderjyske på det seneste har spillet rigtig mange kampe. Både i Superleagaen og i Europaleague.  - Efter vi kom bagud, så havde vi simpelthen ikke kræfterne til at komme tilbage. Det plejer vi ellers at kunne, men  der var udsolgt i den sidste halve time i dag. Det var der sgu', siger Jakob Michelsen.

Han ser dog fremad mod returkampen mod polske Zaglebie Lubin- det hold Sønderjyske vandt over torsdag aften på udebane i Polen.

- Vi glæder os altid til at spille fodboldkampe, og vi spiller rigtig mange af dem i øjeblikket. Der er ikke nogen tvivl om, at vi trækker på alle de ressourcer vi kan i klubben. Der er ingen her, der lægger sig ned, forsikrer Jakob Michelsen.

Mest sete på tvsyd.dk
Resten af Danmark