Anders Overmark fortsætter i Vojens

Anders Overmark har fået forlænget kontrakten med de danske ishockeymestre fra Sønderjyske i yderligere en sæson frem til juli 2015.

Han kom fra Herning sidste sommer.

Sportschef Søren Stockfisch glæder sig over, at samarbejdet kan fortsætte med den 23-årige back, som er faldet godt til i Vojens.

- Anders Overmark er et stort aktiv for os. Han er med sin indstilling og store engagement et vigtigt omdrejningspunkt i holdets defensiv. Han er ganske enkelt en dygtig spiller, som altid er parat til at præstere bedst muligt for holdet og klubben, siger han.

Anders Overmark har svært ved at se sig selv andre steder end i Sønderjyske og det på trods af, at der har været tilbud fra både ind ? og udland:

- Jeg befinder mig utroligt godt hernede, hvor alt foregår super professionelt. Der er ingen tvivl om, at jeg i Sønderjyske kan udvikle mig yderligere som spiller. Min ambition og store drøm er, at jeg en dag kan spille fast på det danske landshold. Her har det også været en afgørende faktor, at klubben har et dygtigt og kompetent trænerteam, fastslår han.