TV der bevæger dig

Anholdt hoppede ud gennem vindue på første sal

En 22-årig mand, som onsdag var anholdt i en større hash-sag, sprang ud gennem et vindue på første sal og forsvandt. Det skete under en ransagning i Haderslev onsdag aften.

Tre mænd havde 10,4 kg hash i deres besiddelse. Billedet her er arkiv fra kosterrummet på Københavns Politigård. Foto: Ritzau Scanpix

Lokalpolitiet i Haderslev og Efterforsknings-afdelingen hos Syd- og Sønderjyllands Politi anholdt onsdag ved 17-tiden tre persoener ved Forbindelsesvejen i Christiansfeld. De havde 10,4 kilo hash på sig, som, politiet formoder, har været til videresalg.

En af de anholdte – en 22-årig mand fra Haderslev – var ved 21-tiden med politiet til ransagning af sin lejlighed i den centrale del af byen.

Pludselig sprang han ud gennem et vindue i cirka 4,5 meters højde og forsvandt i ukendt retning. Den 22-årig er nu eftersøgt.

De to andre anholdte – og den 22-årige in absentia – blev torsdag varetægtsfængslet i fire uger i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg.

De tre personer er sigtet for at have overtrådt straffelovens paragraf  191.

I forbindelse med ransagning fik politiet knust sideruden i en patruljevogn. En eller flere gerningsmænd smed en mursten gennem sideruden. Politiet håber på oplysninger om hærværket fra offentligheden.

Da grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, har politiet ikke flere oplysninger i sagen.