TV der bevæger dig

Årvågen borger afslørede tre unge klatretyve i Rema 1000

Tre unge mænd på 15, 17 og 19 år brød lørdag aften gennem taget på en Rema 1000 i Haderslev og firede sig derefter ned i butikken med et reb. En årvågen borger så det - og så klappede fælden.

Tre unge mænd på 15, 17 og 19 år brød lørdag aften gennem taget her på Rema 1000-butikken på Sejlstensgyde 2 i Haderslev og firede sig derefter ned i butikken med et reb. Foto: Michael Nielsen, TV SYD.

Mens mange lørdag aften sad og så Olsen-banden på TV  2, så var en noget yngre bande på spil i Haderslev - og det med samme held som Egon, Benny og Kjeld altid har.

Tre unge mænd på 15, 17 og 19 år brød gennem taget på Rema 1000-butikken på Sejlstensgyde 2 i Haderslev- men en vaks borger så det og greb ind.

Mens mange sad og så Olsen-banden på TV  2, så var en noget yngre bande på spil i Haderslev - og det med samme held som Egon, Benny og Kjeld altid har.

Politiet blev alarmeret kl. 22,43 og flere patruljer med hunde kom til stede og omringede hurtigt Rema 1000-butikken.

På Twitter kom politiet under indsatsen med en klar besked til indbrudstyvene: - Butikken omringet og hunde på vej ind. Er det dig, som er derinde, så tag at komme ud.

Så var spillet ude for de tre danske unge,  der alle kommer fra Haderslev.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi. Det vides dog ikke om de unge så og læste beskeden - eller blot indså deres fejlslagne indbrud, da de opdagede politiets blå blink og hørte hundeglam udenfor.

- Det er en årvågen borger, der ringer til os efter at havde set de tre unge på taget af Rema-butikken. De tre unge har erkendt indbruddet, som de jo heller ikke kan tale sig fra, siger vagtchef Erik Lindholdt fra Syd- og Sønderjyllands Politi søndag morgen til TV SYD.

De tre unge mænd er alle blevet løsladt i løbet af søndagen.