TV der bevæger dig

Bechmann bomber videre

Sønderjyskes populære angriber glemmer alt om de slidte knæ og snupper en sæson mere for klubben.

Foto: Kåre Hangaard, hangaardfotografi.dk

Det var egentlig planen, at Tommy Bechmann allerede var i gang med sin sidste sæson på grønsværen, men den 34-årige angriber har fortsat så meget lyst til fodbold, så han nu har skrevet under på en ny 1-årig kontrakt med Sønderjyske.

De mange år i topfodbold har sat sine spor hos angriberen, men lige nu er han faktisk i sit livs form og scorer mange mål.

-Jeg føler mig i en rigtig god fysisk forfatning. Der er ikke mange angribere, der kan spille til de er 35 år, så det er jeg taknemmelig for, siger Tommy Bechmann til Sønderjyskes hjemmeside.

Også Sønderjyske er glade for at samarbejdet forsætter, ganske enkelt fordi en skadesfri Tommy Bechman giver flere point på kontoen.

-Han er en kulturbærer i klubben. Kilometertallet på speedometeret er højt, men han har været i en fantastisk form i hele sæsonen, siger sportschef Hans Jørgen Haysen om forlængelsen.

Lige nu nyder både Tommy Bechmann og resten af Sønderjyske en forrygende sæson, der lige nu placerer holdet på en andenplads i Superligaen og samtidig har målræven tegnet sig for otte scoringer i sæsonen.

Sønderjyske skal idag forsøge at hente flere point, når holdet på udebane møder bundholdet Hobro IK.

Mere sport