Bestyrelsesformanden jubler: - SønderjyskE er købt af to familier, men ejes af fans

Søren Davidsen tror som bestyrelsesformand i SønderjyskE, at ejerskiftet kan få stor betydning for klubbens fremtid.

Søren Davidsen kigger ud over Sydbank Park, hvor 1. divisionsklubben SønderjyskE holder til. Han er stadig bestyrelsesformand i klubben efter ejerskiftet, der blev meldt ud mandag.

Og han glæder sig over, at klubben er tilbage i sønderjyske hænder efter 22 måneder med den amerikanske Platek-familie som ejere.

- Jeg tror, det kan være med til at få SønderjyskE tilbage i Superligaen, siger en glad bestyrelsesformand.

De nye ejere er erhvervsmanden Povl Davidsen, der ejer den mangeårige Sønderjyske-sponsor Davidsens Tømmerhandel, og Morten Kristoffer Larsen og sønnen Markus Kristoffer Larsen, der ejer en række virksomheder i det sydlige Jylland.

- Det er to familier, der går ind i det, men vi har den holdning, at SønderjyskE ejes af fans og af alle sønderjyder. Det bliver vores projekt at få genskabt identiteten og det stærke, lyseblå hjerte, der banker hos mange, siger Søren Davidsen.

quote

Vil Sønderjylland have et elitehold, skal vi som fælles flok vise, at vi står sammen

Søren Davidsen, bestyrelsesformand, SønderjyskE


Lokal opbakning

Bestyrelsesformanden mener, at ejerskiftet kan få stor betydning for klubbens fremtid og kalder sig selv optimist.

- Jeg er sikker på, at vi får stor sportslig medvind på cykelstien og er tilbage i Superligaen næste sæson. Men vi går også til det med ydmyghed og hårdt arbejde, siger Søren Davidsen.

Søren Davidsen taler med den yngste køber om fremtiden for SønderjyskE.
Søren Davidsen taler med den yngste køber om fremtiden for SønderjyskE.
Foto: Kenneth Ettrup Hansen

Det hårde arbejde kommer blandt andet til at ligge i at få sponsorer tilbage til klubben, der har haft stor sponsornedgang.

- Vi håber, at det sønderjyske erhvervsliv vil komme tilbage og bakke op. Vil Sønderjylland have et elitehold, skal vi som fælles flok vise, at vi står sammen, siger Søren Davidsen,