TV der bevæger dig

To personer er alvorligt tilskadekomne efter ulykke

Onsdag aften er der sket en alvorlig færdselsulykke ved Haderslev.

En helikopter, tre ambulancer og én lægebil er onsdag aften sendt til en ulykke ved Haderslev. Foto: presse-fotos.dk

Onsdag aften er to biler involveret i en færdselsulykke ved Haderslev, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter. 

Ulykken er sket på Aarøsund Landevej omkring klokken 18, og politiet har sendt redningsmandsskab afsted. Der er sendt tre ambulancer, én lægebil og en helikopter. 

Vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi Erik Lindholdt fortæller, at en person er fløjet med helikopter til Odense Universitetshospital. 

Fem personer har været involveret i ulykken, og to af dem er alvorligt tilskadekomne. De kørte begge i samme bil, og den ene er en 47-årig kvinde, der nu er indlagt i Aabenraa, mens den anden er en 15-årig pige, der indlagt på Odense Universitetshospital. 

Herudover er to personer blevet skadestuebehandlet for knubs, og den femte mand er sluppet uden nogle skader. De pårørende er underrettet. 

Politiet oplyser, at der er tale om et frontalt sammenstød, men man kender endnu ikke årsagen til, hvorfor bilerne kørte sammen. 

Kørebanen har onsdag aften været spærret mellem Lundingvej og Grønningen, og derfor har politiet opfordret til at finde en alternativ rute.

Vejen har været spærret for trafik frem til cirka klokken 20.15

Mest sete på tvsyd.dk