Bomberyddere årsag til vejspærring i Haderslev

Tirsdag aften undersøgte Forsvarets Ammunitionsrydningstjeneste en mistænkelig genstand på Bjerning Hovedvej.

Tirsdag aften klokken 20.16 blev Bjerning Hovedvej i Haderslev spærret mellem Errestedvej og Kabdrupvej. Afspærringen varede til først ud på natten.

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, at Forsvarets Ammunitionsrydningstjeneste, der har ansvar for ammunitions-, bombe- og minerydning, var blevet tilkaldt til stedet efter fund af mistænkelig genstand i et køretøj. Omkring klokken 00.52 blev undersøgelsen afsluttet, og der blev ikke fundet noget farligt i køretøjet.

Uorden ledte til anholdelse og undersøgelse

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser i en pressemeddelelse, at de tirsdag aften klokken 18.56 modtog en anmeldelse om uorden på Christen Koldsvej i Haderslev. Det førte til anholdelse af en 25-årig mand på Bjerning Hovedvej, som var fører af køretøjet med den mistænkelige genstand i. Der er ikke konstateret nogen tilskadekomne i forbindelse med hændelsen på Christen Koldsvej.

Onsdag morgen oplyser vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Søren Strægaard, at det forventes, at man i løbet af formiddagen beslutter, hvad der skal ske med den 25-årige.