Brand i campingvogne

Der var ingen tilskadekomne da to campingvogne i nat udbrændte på grund af et gasapparat.

Seks brandkøretøjer måtte der til, da der natten til fredag udbrød brand i en campingvogn på Vikær Camping nær Haderslev. Ejeren af pladsen, Claus Hyhl Larsen fortæller, at der ikke udbrød panik, da en stikflamme fra et gasapparat satte ild til en campingvogn sent om aftenen.

De uheldige campister alarmerede straks de omkringboende, og ringede efter brandvæsenet, da de ikke selv kunne slukke ilden. Da brandvæsenet ankom blot et kvarter efter, stod den første campingvogn i lys lue, og ilden bredte sig hastigt til vognen ved siden af. De to vogne udbrændte totalt, men ingen kom noget til.

- Folk tog det i stiv arm! De var mest bekymrede for, om der var nogen personskade, men det var der jo heldigvis ikke, siger Claus Hyhl Larsen.

Sikkerhed på pladsen

Der er et regelsæt på campingpladsen om at vognene skal ligge med minimum tre meters afstand, fortæller indehaver af Vikær Camping, Claus Hyhl Larsen. Han forklarer også, at det er vigtigt at få foretaget en gastest hvert andet år, for at sikre sig mod lækager af gas.

- Vi tilbyder gastest her på pladsen, og i dag har folk fået testet gassen til den store guldmedalje. Folker også blevet meget forstående overfor sikkerhedsafstanden mellem vognene, fortæller han.

Alle de implicerede i branden er stadig chokerede og trætte, men har det efter omstændighederne godt, siger han i dag til TV Syd.