TV der bevæger dig

Brandmand mødte tre kameler på landevejen under udrykning

Beredskabsinspektør Karsten Donner spærrede øjnene op, da han søndag på vej til en brandalarm mødte tre kameler på en landevej ved Vojens.

Hos Cirkus Trapez, der de kommende dage giver forestillinger i Ribe og Esbjerg, fortæller direktør Bernhard Kaselowsky, at der er syv kameler med cirkus - og at de tre var på en udramatisk smuttur søndag i Vojens. Foto fra Facebook. Foto: Facebook

I første omgang måtte Karsten Donner opgive at gøre noget ved de løse kameler på vejen - men da brandalarmen blev afblæst, vendte han tilbage til stedet, hvor han havde set kamelerne gå på vejen.

Da han atter fik øje på kamelerne var de ved at forlade kørebanen og selv på vej tilbage til  den indhegning på Tingvejen ved Vojens, hvor de var taget på udflugt fra.

- Kamelerne var smuttet fra Cirkus Trapez, der søndag gav forestilling i Vojens. De gik stille og roligt hjem igen - men man spærrer da lige øjnene op, når man under udrykning møder tre kameler på landevejen, siger indsatsleder Karsten Donner fra Brand & Redning Sønderjylland til TV SYD.

Hos Cirkus Trapez, der de kommende dage giver forestillinger i Ribe og Esbjerg, fortæller direktør Bernhard Kaselowsky, til TV SYD, at der er syv kameler med cirkus - og at de tre var på en udramatisk smuttur søndag i Vojens.