TV der bevæger dig

Før Brøndby-kamp: Fans stjal på tankstation

Søndag eftermiddag tog Sønderjyske mod Brøndby i Alka Superligaen. Men det var ikke kun sejren Brøndby stjal. Udeholdets fans snuppede varer for 500 kroner på en tankstation.

Arkiv.

Brøndbys fans har ikke det bedste ry i Superligaen. Og optakten til søndagens kamp hjalp ikke på dét image.

Brøndby-bussen holder altid ind ved Statoil-tanken på Snaremosevej i Erritsø, når de besøger Haderslev stadion. Det gjorde bussen så også i går søndag kl. 16.30.

Omkring 20-25 Brøndby fans gik ind på Statoil tanken og stjal varer for 500kr oplyser politiet til Fredericiainfo.dk.

Da det blev opdaget blev politiet kontaktet og bussen blev holdt tilbage. Og takket være videoovervågning kunne man finde frem til nogle af de fans der havde hapset varer i Statoil butikken.

Politiet og ejeren af Statoil tanken blev enige om ikke at give dem en bøde men, at de der havde stjålet i butikken skulle betale for varerne.

Og der var noget lidt dårlige karma i vente for fansene. Bussen blev nemlig så forsinket at Brøndbyfansene gik glip af det eneste mål der var i kampen, og så endda til dem selv. Kampen sluttede 1-0 til Brøndby. Det skriver Fredericiainfo.dk.

OPDATERING KL 13.24: Fredericiainfo.dk fortæller, at det ikke er korrekt, at Brøndbys fans IKKE nåede at se målet i Haderslev. Det var politiet, der havde givet oplysningen, men vagter og Brøndbys egne fans fortæller til fredericiainfo.dk, at det er forkert at de ikke nåede at se Brøndbys sejrsmål.