Bundbrag i Haderslev slutter uden vinder

Slaget om Sydjylland fik ingen vinder. Sønderjyske og Esbjerg FB spillede 1-1 i en kamp, hvor begge hold havde chancerne til at få de tre point.

Sønderjyske har stadig sin første sejr tilgode i denne sæson, efter at holdet på hjemmebane spillede uafgjort mod Esbjerg FB.

Den tidligere Sønderjyske-spiller Bjørn Paulsen bragte gæsterne fra Esbjerg foran efter 64 minutters spil, men den føring holdt kun i tre minutter, før Mikael Uhre udlignede til slutresultatet 1-1.

Bjørn Paulsen bragte Esbjerg FB foran i kampen.

Kampen vil bl.a. blive husket for, at dommeren efter 80 minutters spil valgte at afbryde kampen i godt 15 minutter, fordi der var uvejr over Haderslev.

Michael Uhre udlignede for Sønderjyske.

En pause der formentlig var ekstra god for hjemmeholdet, der forud for kampen havde flere spillere, der var svækket pga. et maveonde i spillertruppen.

Resultatet betyder, at begge hold fortsat er placeret i den tunge ende af superligaen. Sønderjyske er nr. 13 og næstsidst, mens Esbjerg FB er nr.12.

Begge dagens målscorere havde håbet på tre point, men er begge tilfreds med et enkelt.