TV der bevæger dig

Bundbrag i Haderslev slutter uden vinder

Slaget om Sydjylland fik ingen vinder. Sønderjyske og Esbjerg FB spillede 1-1 i en kamp, hvor begge hold havde chancerne til at få de tre point.

Bjørn Paulsen her i midten scorede i sin første kamp i Haderslev efter skiftet til Esbjerg FB. Foto: Michael Drost-Hansen/Scanpix

Sønderjyske har stadig sin første sejr tilgode i denne sæson, efter at holdet på hjemmebane spillede uafgjort mod Esbjerg FB.

Den tidligere Sønderjyske-spiller Bjørn Paulsen bragte gæsterne fra Esbjerg foran efter 64 minutters spil, men den føring holdt kun i tre minutter, før Mikael Uhre udlignede til slutresultatet 1-1.

Bjørn Paulsen bragte Esbjerg FB foran i kampen. Foto: Michael Drost-Hansen/Scanpix

 

Kampen vil bl.a. blive husket for, at dommeren efter 80 minutters spil valgte at afbryde kampen i godt 15 minutter, fordi der var uvejr over Haderslev.

Michael Uhre udlignede for Sønderjyske. Foto: Michael Drost-Hansen/Scanpix

 

En pause der formentlig var ekstra god for hjemmeholdet, der forud for kampen havde flere spillere, der var svækket pga. et maveonde i spillertruppen.

Resultatet betyder, at begge hold fortsat er placeret i den tunge ende af superligaen. Sønderjyske er nr. 13 og næstsidst, mens Esbjerg FB er nr.12.

00:38

Begge dagens målscorere havde håbet på tre point, men er begge tilfreds med et enkelt.

Luk video

 

02:55 Luk video

 

 

 

 

Mest sete på tvsyd.dk