Bus ramt af genstand fra motorvejsbro

En sten eller anden genstand ramte torsdag aften kort før klokken 21 en minibus, der på E45 kørte under motorvejsbroen ved Moltrup Landevej ved Haderslev N, og Et ovenlysvindue er knust.

Opdatering: Syd- og Sønderjyllands Politi fik torsdag aften klokken 20.52 anmeldelse fra en buschauffør om, at hans bus formodentlig var blevet ramt af en genstand kastet fra motorvejsbroen Moltrup ved Haderslev Nord.

Bussen har fået knust et ovenlysvindue.

quote

Vi efterforsker sagen, og det ser ud som om det er en sten eller anden genstand, der er kastet fra motorvejsbroen.

Ivan Gohr Jensen, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

- Vi efterforsker sagen, og det ser ud som om det er en sten eller anden genstand, der er kastet fra motorvejsbroen, siger Ivan Gohr Jensen, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Bussen var med passagerer på vej mod nord ad den sønderjyske motorvej E45. Da den kørte under en bro ved Moltrup Landevej, hørte chaufføren et brag og opdagede efterfølgende, at der var slået hul i et tagvindue i bussen.

Syd- og Sønderjyllands Politi formoder, at der kan være kastet en genstand fra broen mod bussen, og er derfor ved at undersøge området. Af den grund er motorvejen afspærret i begge retninger.

Der var passagerer  i bussen, men ingen er kommet til skade, oplyser politiet. 

Også Moltrup Landevej er afspærret i begge retninger.

Trafikken ledes lige nu fra på afkørsel 67, og bilister skal finde alternative ruter for at komme op til afkørsel 66 ved Christiansfeld, hvor man igen kan komme på motorvejen.

Politiet skriver på Twitter, det drejer sig om en politisag, og har lige nu ikke yderligere oplysninger. 

Tidshorisont for afspærring er ukendt.