Byrådsmedlem skifter til Alternativet

Mogens Rerup skifter fra at være løsgænger til at være medlem af Alternativet. Dermed er Alternativet repræsenteret i Haderslev byråd.

Nu er partiet Alternativet repræsenteret i byrådet i Haderslev Kommune.

Mogens Rerup, der ellers har været løsgænger i byrådet, har valgt at melde sig ind i Alternativet.

Det skriver partiet i en pressemeddelelse.

Mogens Rerup har været medlem af byrådet i Haderslev siden 2017, først for Enhedslisten, siden som løsgænger og nu altså for Alternativet. Han sidder i dag i kommunens beskæftigelses- og integrationsudvalg samt socialudvalget.

Han ser frem til at blive medlem af Alternativets gruppe af byrådsmedlemmer og regionsrådsmedlemmer.

- Alternativet har, som de eneste, lokalt bakket mig op fra start, når det handler om at tage borgerne alvorligt. Alternativet har samme holdning som mig til - som de eneste - at magten skal tilbage til byrådet, siger Mogens Rerup.

Mogens Rerup er uddannet på Den Sociale Højskole i Esbjerg. Siden har han arbejdet som leder og arbejdsmarkedschef i Vojens Kommune i mange år. Han repræsenterer ved siden af sit arbejde som byrådsmedlem udsatte borgere i klemme i social- og arbejdsmarkedssystemet.

Alternativet er i dag repræsenteret med 14 medlemmer i kommuner og regioner, fra Fanø til Københavns Kommune og i Region Midtjylland samt Region Hovedstaden.