Camerounere skal i form før debut

Sønderjyske har indgået en fire-årig kontrakt med angriberen William Tchuameni, der ligesom landsmanden Victor Ekani har været til prøvetræning i superligaklubben.

Sidste uge skrev midtbanespilleren Victor Ekani kontrakt med Sønderjyske, og nu følger landsmanden, 20-årige William Tchuameni, efter. Deres debut på superligaholdet kommer dog til at vente lidt på sig. De skal nemlig først komme sig efter ferien.

- Det er absolut et plus, at vi nu har to fra Cameroun i truppen, men de skal begge først i form. De kommer lige fra ferie og er to-tre uger bagefter de andre rent træningsmæssigt. Og så skal de også først lære kulturen og Danmark at kende, så vi skal have lidt tålmodighed, siger Hans Jørgen Haysen i en pressemeddelelse.

Tchuameni er en 20-årig angriber, som sportschef Hans Jørgen Haysen betegner som en mand for fremtiden.

- William Tchuameni viste under sin prøvetræning nogle prøver på sine spidskompetencer. Han er en spændende angriber, som med sin højde og fysik har noget at spille ind med. Derudover er han, hvad ligeså vigtigt er, også bevægelig med løb både imod og dybt. Vi håber, at han kan udvikle sig yderligere, når han kommer ind i et kontinuerligt forløb, siger Hans Jørgen Haysen.

Sidste år skiftede Tchuameni fra hjemlandet og til portugisiske Feirense.

Sønderjyske har i sommerpausen yderligere forstærket sig med Emil Scheel, Stefan Gartenmann, Mads Hvilsom, Niki Zimling og Sebastian Mielitz.