TV der bevæger dig

Chikane-bilist anholdt i sit hjem

29-årig mand i grundlovsforhør for at genere en anden bilist og for at slå ham i hovedet.

Undervejs fra Ribe til Gram blev en mand groft chikaneret af et par yngre herrer i BMW. De generede en 48-årig bilist, der kørte bag dem, ved at sænke og øge farten, og bagefter slog de ham med knyttede næver.

Smadrede ruden

Leder af lokalpolitiet i Haderslev, Knud Kirsten, oplyser, at da bilisterne nåede et helle-anlæg og en rundkørsel i Gram, kørte den chikanerende bilist venstre om, så bilen bagved nær var blevet ramt. Den 48-årige mand tog sig til hovedet, da han fik nok af vanvids-kørslen og dyttede ad føreren af BMW'en.

Føreren af BMW'en kørte igen venstre om, da de nåede et nyt helle-anlæg, og den 48-årige mand måtte undvige og til sidst bremse op. I chikane-bilen sad også en anden mand.

- De to mænd, begge danskere, gik ud af BMW'en og forsøgte forgæves at hive hver sin dør op. Den 48-årige mand havde rullet sideruden ned, og den 29-årige bilist smadrede herefter en siderude og slog den 48-årige i ansigtet to gange, fortæller Knud Kirsten.

Søger vidner

De to mænd stak af, men godt to timer senere anholdt Syd- og Sønderjyllands Politi chikane-bilisten ved hans bopæl. Politiet søger stadig efter den anden mand i BMW'en.

Politiet har indtil videre sigtet den 29-årige mand for vold. Måske bliver han senere sigtet yderligere for uregelmæssig kørsel. Politiet søger stadig vidner til hændelsen.